V8 ester racing

10w40 - 5w50 - 10w60 Factory formula

Hoogwaardig 100% synthetisch pao/ester factory formule, ontworpen voor de "Officiële Teams" en speciaal ontwikkeld voor 4T racemotoren die werken bij hoge temperaturen en verhoogde motorregimes. Deze esters worden gecombineerd met een selectie van ultra moderne PAO/ESTER basisoliën en additieven van de laatste generatie, die samenwerken om de ester racing-technologie te vormen.

Toepassing

Deze volledig synthetische motorolie voor 4T bevat baanbrekende additieventechnologie en basisoliën met pao/ester. Dit smeermiddel verhoogt de motorprestaties en alle gesmeerde onderdelen volledig. Deze krachtige formule bestrijkt een groot deel van de motorfietsmarkt dankzij de hoogwaardige eigenschappen. De V8 ester racing is een viertakt motor olie geformuleerd met 100% synthetische ester versterkte basisoliën gecombineerd met speciaal ontwikkelde uitgebalanceerde additieven om de volgende eigenschappen te bereiken:

1. Een zeer hoge en stabiele viscositeitindex

2. Verbeterde prestaties van motor, transmissie en natte koppeling

3. Onovertroffen goed aangrijpen van de koppeling

4. Prestatie verbetering van 4%

5. Een zeer sterke anti-slijtage vermogen 

6. 30% minder wrijving

7. Maximale motorbescherming onder extreme omstandigheden

8. Aanbevolen product voor racen, sprinten en dagelijks toeren

9. Gemakkelijker vloeistofbeheer door de brede toepasbaarheid van de olie

10. Zeer goed reinigend en verspreidend effect

PERFORMANCE LEVEL: API SN -SM - JASO MA/MA2        Vpower 2t ester racing

Factory formula

Dit is een 100% synthetisch ester 2T motorolie op basis van zorgvuldig geselecteerde, zeer hoogwaardige basisoliën voor lucht- en watergekoelde 2-takt benzinemotoren. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor race tweetakt motorfietsmotoren met gemengde smering of gescheiden smering. Het garandeert een uitstekende reiniging van de motor, heeft een hoge vloeibaarheid en een hoge thermische stabiliteit. Het voorkomt grotendeels de vorming van rook in de uitlaatgassen. Mengverhouding 4% - 4,5%

Toepassingen

Vpower racing olie is zeer geschikt voor professionele race-doeleinden. Voldoet aan de eisen van motoren met hoog specifiek vermogen, voorkomt een "vette" bougie, mengt goed met de benzine en heeft een beperkte vervuilende invloed op de zuiger door het lage vlampunt in vergelijking met overige 2-takt oliën.

PERFORMANCE LEVEL: API: TC JASO: FC - FD tested by Husqvarna

Karakteristieken 

Vloeipunt °C                            -45 
Viscositeit index                     135 
Viscositeit 100°C mm²/s         11.4 
Viscositeit 40°C mm²/s          79.3